Niks:apojk (93-94)

Så nu igen så kommer det ett inlägg. Jag har varit så trött senaste tiderna det har ju blivit kyligare som ni vet och hockeysäsongen har ju börjat. Detta år har jag tagit mig tiden att följa ett mycket spänande lag med mycket potentialer att vinna allt som står i deras väg, men dom får vissa vägproblem längs den långa stigen. Jag glömde säga att jag också filmar varje match så jag kan sitta hemma och granska själv! Och den senaste matchen jag var på nu såg jag något underligt, En grabb vid namn Tom! han gör något som man inte ska göra! Min tro är att han har lärt sig av Philip Stefansson som är en expert på indianare, Jag kommer med mera filmer från A-pojk senare i vinter!

Titta och njut mina damer och herrar! ;)


HöstBörje

Hösten är här... den gråa, gråa och trista årstiden. livet känns tungt för en gammal Börje som jag. de 50 meter höga silosarna lockar allt mer. kanske skulle man hoppa... Nä för fan! nog ´med tråkigheter och annat. jag Börje och mina medhjälpare har varit lite dystra på senare tid. detta kan ha att göra med att vi hade firmafest i torsdag, ett jävla ståhej, festen varade i 75,3 timmar och slutade p.g.a att Erik-grabben med stil hade lagt ut ett nytt sofistikerat och otillintetgörande inlägg om sitt "glassiga" liv som han uttrycker det. GRRRRRRRRR!
jaja ännu en anledning till den dåligt gående verksamheten här på borjebloggen är att i tisdags förra veckan fick samtliga här på borjebloggen reda på att de skulle bli pappor, detta efter ett besök i Estland. MEN bättre tider kommer och vi är fit for fight!

ett budskap: kom ihåg att det alltid blir något ljusare efter att man vinklat persienerna uppåt, eller är det nedåt...jag måste ringa Stene och fråga, han är ju händig av sig.

till sist tycker Börje: att Ronny Samuelsson borde skaffa sig ett fruntimmer(Margit i tobaksaffären skulle passa som ett par varselbyxor). och att han någon gång fick vinna på tippset. 


Om Börje blir på bättre humör kanske en liten börje film kommer ut i morrn! Hoppas hoppas hoppas



- oj vem kan detta vara?



RSS 2.0